SOJAKAARS – IK HEB JE LIEF – GEUR: FRESH COTTON

€7,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-5 dagen

LooDeze geurkaars staat niet alleen gezellig in huis, het ruikt ook heerlijk! 

Fresh Cotton: Een zachte, lichte geur en maakt jouw ruimte ruiken alsof het net uit de wasmachine komt. Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn, met een zacht vleugje musk. Met deze geur zal je nooit meer het gevoel missen van vers gewassen kleding.

Sojakaarsen stoten niet to nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Deze kaarsen zijn door My Flame Lifestyle gemaakt voor Amnesty International. My Flame Lifestyle doneert 10% van de omzet aan Amnesty International.

Brandtijd: 8 uur
Geur:
Materiaal: Bijenwas
Afmeting: 11 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen