My flame Lifestyle

My Flame Lifestyle is opgericht in 2012 door Fem en Fiet. Hun missie? Mensen gelukkig maken met mooie, duurzame producten. Fem en Fiet zijn begonnen met het maken van sojakaarsen. In Amerika maakten zij voor het eerst kennis met dit superieure product en zij waren direct enthousiast. De was ziet er mooi uit, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen en je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Dit product moest en zou door hun naar Nederland worden gehaald and so they did.

Een paar jaar geleden werd men wel bewust van onze mooie wereld maar zag alles wat biologisch was er nog vreselijk uit. De dames vonden dit totaal onnodig dus de kaarsen mochten ook wel meteen in een gezellig, hip jasje worden gestoken. Mooie producten, goed voor het milieu en een beetje speelsheid. De producten van My Flame Lifestyle maken je blij!

De sojakaarsen werden goed ontvangen en het enthousiasme groeide verder, net zoals het assortiment. Een jaar later werden de palmwaskaarsen geïntroduceerd. Aangezien stompkaarsen niet van sojawas gemaakt kan worden omdat het dan inzakt, zijn de dames verder gaan zoeken naar een biologische was waar dit wel mee kan. Dit keer lag de oplossing in Vietnam en ook deze kaarsen konden al snel niet meer worden weggedacht uit vele huishoudens.

.

Pagina 1 van 6
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ophalen in Zwolle is mogelijk! Gratis verzenden boven de € 50,- Verbergen