Verzenden & retourneren

Verzenden

 

Nederland
Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden voor € 6,95 met My Parcel. Boven een orderbedrag van € 80,- zijn de verzendkosten gratis.

België
Een pakket wordt standaard naar België verzonden voor € 12,50 met My Parcel. Boven een orderbedrag van € 120,- zijn de verzendkosten gratis.

 

Retourneren

Bijzonder Kaarsen doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mochten de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, wil je dit dan zo snel mogelijk per email laten weten. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.