Over Bijzonder Kaarsen

Bijzonder Kaarsen brengt sfeer voor binnen en buiten m.b.v. kaarsen, geurkaarsen, kaarsenhouders, lantaarns en windlichten. De kaarsen en geurkaarsen zijn veelal biologisch gemaakt. Bijvoorbeeld met palmwas, koolzaadwas en sojawas. 

Ook verkopen wij  kaarsen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ambachtelijke kaarsen in allerlei soorten en maten en met verschillende technieken.

Daarnaast verkopen wij kandelaars, lantaarns, windlichten in diverse stijlen. Van stoer industrieel tot Scandinavisch en van design tot landelijk.

Alle producten zijn ook te vinden bij onze winkel Trotz Kids & Lifestyle aan de Belvédèrelaan 107 in Zwolle. www.trotz.shop

Mijn naam is Petra Lemoine (48 jaar). Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben het gezicht achter Bijzonder Kaarsen. In november 2016 ben ik naast mijn parttime baan als intercedente begonnen met het geven van kaarsen/ interieurparty's. Daarna volgde al snel een aantal verkooppunten bij conceptstores. Vanaf maart 2019 ben ik online met mijn "bijzondere' kaarsen te vinden. En sinds oktober 2020 is mijn droom werkelijkheid geworden: een fysieke winkel Trotz Kids & Lifestyle in Zwolle.

Heb je vragen of wil je meer informatie ? Mail dan naar [email protected] of stuur een bericht op social media.