De kanjers van 's Heerenloo

's Heeren Loo biedt in bijna heel Nederland ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.
Cliënten kunnen op veel verschillende manieren aan de slag binnen de dagbestedingslocaties van ‘s Heeren Loo.
De Villa is een van deze dagbestedingslocaties en valt onder locatie Groot Schuylenburg te Apeldoorn.

Het kaarsenatelier is een arbeidsmatige dagbestedingsgroep waar ca. 10 cliënten werkzaam zijn. Er worden op ambachtelijke wijze kaarsen gemaakt.
Omdat de handelingen van vrij eenvoudig tot complex zijn kan iedereen een steentje bijdragen aan een mooi en ambachtelijk product.
Zij bieden werk aan mensen van elk niveau. Afhankelijk van de individuele vaardigheden en interesse kan iedereen er een taak krijgen.
Cliënten mogen met recht trots zijn op hun ambacht. Onder hun vaardige handen groeit een mooi, verkoopbaar product en dat schenkt veel voldoening.

De ambachtelijke kaarsen zijn gemaakt van zuivere paraffine, plantaardige stearine of koolzaadwas. Hierdoor hebben de kaarsen zeer goede brandeigenschappen en veel branduren. Bij juist gebruik branden de kaarsen regelmatig, reukloos, zonder roet en druipen in principe niet.

Levertijd: Het op ambachtelijke wijze maken van kaarsen is een arbeidsintensief proces. Zij leveren uit voorraad en in opdracht, met een minimale afname van 10 stuks. Samen met Bijzonder Kaarsen maken zij afspraken over wensen en haalbaarheid m.b.t.. de levertijd.