Marmalade of London Wellbeing geurkaarsen

Marmalade of London is een Brits merk dat voor elke huis een beetje luxe wil creëren

Ze hebben een passie voor geur en design, wat terug te zien is in de eigentijdse verpakking. Geur is heel persoonlijk en verschillende geuren kunnen ons doen denken aan een persoon, een plaats of een moment in de tijd, dus Marmalade of London heeft zijn geuren gecreëerd voor verschillende smaken.

Alle producten van het merk worden gemaakt in Groot-Brittannië. De kaarsen worden met de hand gegoten en zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas met katoenen lonten en essentiële oliën.
Marmalade Wellbeing, won een zeer geprezen onderscheiding in de categorie schoonheid, bad en spa van The Giftware Association's Gift of the Year Awards 2022.

Marmalade of London Wellbeing Candle-reeks in prachtig gekleurd glas met natuurlijke was en essentiële oliën. Drie geuren om te kalmeren, in balans te brengen en te stimuleren. 

Wellbeing heeft drie verschillende geuren - Wellbeing Calm, Wellbeing Balance en Wellbeing Energize - die worden geleverd in een luxe sojawaskaars, luxe rietverspreider en branderolie. De collectie wordt prachtig gepresenteerd in gekleurd glas dat gloeit met een geruststellende sfeer terwijl het brandt en de geur vrijgeeft.