ExcluJess natuurlijke geurkaarsen met edelstenen

Deze natuurlijke geurkaarsen worden handgemaakt in België. De edelstenen, zoals amethist, rozenkwarts of bergkristal, worden vaak toegevoegd aan de kaarsen voor hun esthetische waarde en vermeende spirituele eigenschappen. Ze kunnen de energie en de sfeer in de ruimte beïnvloeden, volgens de principes van kristalhealing. Lichaam en geest worden in balans gebracht. De geurkaarsen zorgen voor een warme sfeer in huis en brengen harmonie waardoor jij je goed voelt. Lichaam en geest worden in balans gebracht. Ook de mooie verpakkingen helpen je hierbij, waardoor de producten perfect bij de rest van jouw interieur passen. Ze zijn daarom ook ideaal om cadeau te geven aan mensen die je lief zijn.

ExcluJess kaarsen bestaan voor 100% uit natuurlijke sojawas en staan garant voor wel 40 branduren.

Naast 100% sojawas, etherische oliën en een katoenen wiek, zitten er in ExcluJess kaarsen twee bijpassende kristallen verwerkt. De combinatie van de kristallen brengt je lichaam en geest in balans en vermindert stress en negatieve gevoelens.

Als de geurkaars is opgebrand, maak je de kristallen schoon en kan je de kalmerende energie nog steeds gebruiken. Geef ook het glazen potje een tweede leven en gebruik het bijvoorbeeld als pennenhouder, om je make-upborstels in te verzamelen of  als waxinehouder.