Lily-flame

Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. We zijn gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis. We besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en het ontwerp van de verpakking.

Hoewel onze kaarsen veel navolgers hebben, is het niemand anders ooit gelukt om de magische combinatie van lekkere geuren, stoere ontwerpen en grappige namen die het tot een Lily-Flame kaars maken, na te maken. 

Tot slot besteedt iedereen in de kaarsenmakerij dezelfde aandacht aan details en liefdevolle zorg aan het gieten,  en inpakken van je kaars. En natuurlijk zijn er enkele dingen die nooit kunnen worden gekopieerd. Het is tenslotte de perfecte mix van heerlijke geuren, opvallende verpakkingen en leuke, vriendelijke namen die onze kaarsen zo speciaal maken en ons in staat stellen onze gewaagde belofte te doen: Kaarsen zijn mooie dingen en gezond verstand maakt ze tot een veilig accessoire in je huis, maar je moet er voorzichtig mee omgaan.

Laat kaarsen nooit branden als je ze niet kunt zien en let erop dat ze op een stabiele stevige ondergrond staan. Hou er rekening mee dat kaarsen in blik warm worden en dus op een plek moeten staan die daartegen bestand is. Laat nooit kaarsen branden waar kinderen of dieren bij kunnen. Houd kaarsen verwijderd van tocht en alles wat vlam kan vatten. Houd de lont kort en laat geen brandbaar materiaal in het kaarsvet vallen, zoals stukje lucifer of lont. Laat de kaarsen niet langen dan 3 uur achter elkaar branden en dan als laatste......veel van onze kaarsen ruiken zo lekker dat je ze wel op wil eten- dat mag je zeker ook niet doen :-)