SOJAKAARS – EXPLORE DREAM DISCOVER – AMBER’S SECRET

€19,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 weken

Natuurlijke geurkaarsen met 3 lonten.

Deze geurkaars staat niet alleen gezellig in huis, het ruikt ook heerlijk! 

De geur Amber’s secret is mysterieus. Heerlijk zacht en zoet. Een echte vriendin van iedereen. Ook niet onbelangrijk is dat ze een echte plakker is. Ze blijft uren lang hangen. Deze dromerige, zwoele geur bestaat uit amber, rozen, vanille en muskus.

Sojakaarsen stoten niet tot nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Brandtijd: 8 uur
Geur:
Materiaal: Bijenwas
Afmeting: 11 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen