Stay Home

Stay Home

In deze rare tijden is het leuk om familie en vrienden te verrassen met een cadeautje. Juist omdat je niet gewoon even een bakkie koffie kunt gaan drinken of een borreltje doen, is het bijzonder om een cadeautje te sturen om te laten weten dat je aan ze denkt.

Stay home & Stay safe

Dat is op dit moment het beste in deze bijzondere tijd. Hoe lastig het ook is. vooral bij speciale dagen. Bijvoorbeeld de verjaardag van een vriendin, de geboorte van een nichtje of neefje, een 25 jarige bruiloft en ga zo maar door. Hoe leuk is het dan om een passend cadeautje te sturen. In de webshop vind je diverse cadeaupakketten, voor iedere gelegenheid wel een sfeervol "bijzonder'pakket. Ik pak ze mooi in en je kunt eventueel een persoonlijke boodschap doorgeven via mail of app. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Wil je liever een ander kleur of combinatie alles mogelijk. Mail of app me.

 

Een nieuwe woning

In dit sfeervolle pakket vind je een rustieke kaars met een brandtijd van 60 uur, een potje biologische koolzaad was en een hart kaars van de Kanjers van 's Heeren Loo. Een mooi pakket om wat sfeer in een nieuwe woning te brengen.

 

 

Bedankt

Leuk pakket om iemand te bedanken.

Een cadeau pakket met een heerlijk biologisch geurkaarsje met de geur Warm Cashmere, een potje biologische koolzaad was met de tekst bedankt en een hart kaars van de Kanjers van 's Heeren Loo.
Bijvoorbeeld voor de buurvrouw die wekelijks boodschappen voor je meeneemt of je zus die op de kinderen past.

 

Potje Gefeliciteerd

Een sfeervol verjaardagscadeau met :

- een tuinkaars in een pot met de tekst potje gefeliciteerd; gemaakt door mensen met een beperking, de Kanjers van 's Heeren Loo
- een kaars in hart vorm; ook gemaakt door de Kanjers van 's Heerenloo
- een heerlijke geurkaars met de tekst Cheers en de geur Warm Cashmere; deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille.

Daarna kun je samen online een borreltje drinken.

 

 

Moederdag

Volgende maand is het Moederdag. Hoe zal het dan zijn ? Zullen we dan al weer op visite kunnen ?

In de webshop vind je diverse kleine cadeautjes. Maar als je haar eens extra wil verwennen dan zul je ook zeker kunnen slagen.

Hieronder vind je een cadeau pakket met een rustieke kaars met een brandtijd van 60 uur in een mooie oudroze kleur, een tuinkaars met de tekst Lieve Mama en een hart kaars van de Kanjers van 's Heeren Loo.

 

 

Hoera een Meisje

Vrolijk roze pakket voor de geboorte van een dochter. Met een biologische geurkaars met de tekst Rock & Roll Baby Doll met de geur Velvet Musk,  een rijke, diepe en zachte geur. Het zoete van kokosnoot water maakt al snel ruimte voor de patchoeli bladeren.Verrijkt door fluweel cacao en wilde musk met hun aardse karakter. Een fluweelzachte kaars van By Kimmi met de tekst Twinkle Twinkle Little star en een biologisch kaarsje van de Kanjers van 's Heeren Loo met de tekst Hoera!

 

 

 

Hoera een jongen!

Een sfeervol baby blauw pakket met een heerlijke geurkaars in een blikje met de tekst Feel the Love en de geur Fresh Cotton, een zachte, lichte geur die jouw ruimte laat ruiken alsof het net uit de wasmachine komt. Dinerkaarsje met de tekst It's a Perfect day voor een Perfect day en een fluweelzachte kaars van By Kimmi met de tekst Twinkle Twinkle Little star.

 

 

Stay Safe

 

Sfeervolle groet,

 

Petra

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.